IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
145 , 00 kr.
181 , 25 kr.
Løvindens datter, bind 4. Det gyldne bælte

Løvindens datter, bind 4. Det gyldne bælte

Dette er en fri- og letlæsningsbog, der kan bruges som et supplement til læseundervinsingen i grundskolen.

Eventyrserien Løvindens datter foregår i et magisk univers, der sætter gang i fantasien hos læseren. Teksterne er letlæste og understøttes af illustrationer på hvert opslag.

Hovedpersonen Antiope skal overtage magten og herske over stammen. I en drabelig kamp med nogle tyve ser det sort ud for Antiopes søster. For at frelse hende beder Antiope til Tivaja. Hun vil ofre sig for søsteren. Pludseligt sker der noget sært. Antiopes syn bliver skarpt, armene bliver til forben, og et dybt brøl fylder hendes mund, da hun kaster sig frem.

Det er startskuddet til en spændende serie, der tager udgangspunkt i de gamle myter om amazonerne. Antiope skal tjene Tivaja som en af Moder Jords døtre. Derfor må hun sige farvel til livet som fri kriger. Hun er ulykkelig, men hun kan ikke undslippe sin skæbne – eller kan hun? Skal hun følge den udstukne vej, flygte til Athen med prins Teseus eller noget helt tredje?

Indhold
Det er Græs-festens sidste dag. I aften skal Antiope indvies til Moder Jord. Før den store fest begynder, skal hun dog hen på markedet for at købe en juvel for Asteria. Hun ser Teseus. Han vil møde hende om aftenen ved Den Store Ild.

Festen er i gang. Antiope bærer det gyldne bælte og tænder Den Store Ild, så alle kan se, at hun er den udvalgte.

Alle danser, drikker, griner og taler, så ingen lægger mærke til, at Teseus fører hende væk. Han fortæller om sit hjemland, men hun kan ikke tage med. Hun bliver nødt til at gå tilbage.

Pludselig dukker Herakles op. Hun bliver bastet og bundet, for hun skal med på skibet til Athen. En dyb snerren får de to mænd til at vende sig.

Lix: 11,5

Downloads
Læs uddrag fra en bog i serien

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698884
Forlag: Alinea 1. udg.
21. feb. 2017
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
181 , 25 kr.
145 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms