IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
145 , 00 kr.
181 , 25 kr.
Løvindens datter, bind 1. Den sorte storm

Løvindens datter, bind 1. Den sorte storm

Fantasy for fuld udblæsning

 --AND--lt;/p>

Josefine Ottesen er en sand mester i fantasy-genren og det eventyrlige, magiske univers, der skaber indre billeder hos læseren. Hun har gennem de sidste 30 år skrevet et utal af bøger, hvor mange af dem er prisbelønnede. Hvem kender ikke Drageherren og Krigerprinsessen? Hvem har ikke følt gyset blandt mutanter og droider i Den skjulte nøgle? Eller været med under Prins Teseus’ møde med de dødes verden, Medeas heksekunster og en dramatisk kamp med Minotaurus?

 

Josefines bøger lokker med stærke helte, seje kvinder, elverfolk, drager orker, magi og kampen mellem det gode og det onde og action for alle pengene. Historierne foregår i et univers, som både drenge og piger kender og føler sig trygge ved og som sætter fantasien i gang  – godt hjulpet af de fantastiske illustrationer. Løvindens datter er letlæsning og fantasy, når det er bedst, og serien  tager udgangspunkt i de gamle myter om amazonerne.


Hovedpersonen Antiope skal overtage magten og herske over stammen. I en drabelig kamp med nogle tyve ser det sort ud for Antiopes søster. For at frelse hende beder Antiope til Tivaja. Hun vil ofre sig for søsteren.


Pludseligt sker der noget sært. Hendes syn bliver skarpt, armene bliver til forben, og et dybt brøl fylder hendes mund, da hun kaster sig frem. Den spændende serie er skudt i gang.

  • Den sorte storm
  • Bundet af Tivaja
  • Arkons drøm
  • Det gyldne bælte
  • Athens mure
  • Løvindens kraft

Lix 11

1. udgave 2015


Se opslag

 


Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”God start på en spændende historie af forfatteren, der vandt Pædagogisk Læringscenterforenings Børnebogspris 2015. Tegningerne er med til at fortælle historien, og teksten er let at læse.” ”Bør anskaffes bredt i såvel børnebiblioteket som skolens PLC.”

Karsten Boll, Lektørudtalelse december 2015

 


Forfatter(e): Josefine Ottesen, ill. Christian Højgaard
ISBN: 978 87 7369 885 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698853
Forlag: Alinea 1. udg.
11. nov. 2015
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
181 , 25 kr.
145 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms