IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
128 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Kulørte vitaminer

Kulørte vitaminer

Inde i Buchwalds farve lade,
er tusinde farver farveglade.
De løber sammen, får ny kulør.
Det giver glæde og godt humør.

Farver betyder utrolig meget for de fleste børn. Allerede i 2-årsalderen lærer børnene farvernes navne.

Kulørte vitaminer indeholder sjove rim og festlige tegninger til farverne: rød, gul, grøn, blå, brun, orange, lilla, grå, sort, hvid, pink, lyserød, lysegrøn, lyseblå, lysebrun, sølv, guld, ternet, stribet, prikket, regnbue, Buchwalds palet.

1. udgave 2008.

Bogvægten skrev blandt andet:

”En samling finurlige rim om farver. Her går rim, tegninger og grafisk udtryk op i en højere enhed, til glæde for både børn og barnlige sjæle. Her er et godt bud på, hvordan leg og læring kan gå hånd i hånd.” ”Rimene der er morsomme og indeholder stof til undren hos både store og små:”

”Bogens tegninger og ordspil passer fint sammen og gør, at bogen har en bred modtagergruppe. Bogen henvender sig mest til børn i alderen 2-7 år, men kan sagtens læses af andre med hang til grin.”

”En lille historie til, at illustrere bogens holdbarhed. Jeg overtalte min søn på 10 år, til at læse bogen. Efter et enkelt minuts undren over, at han skulle læse en billedbog, var der smil på læben og grin over ordspil og morsomme detaljer i tegningerne. Da min anden søn (12 år) kommer hjem et par timer senere, ser han bogen og sætter sig straks og læser den. Også han griner og synes, at bogen er sjov.”

Nana Marie Pedersen, www.bogvaegten.dk, 17. september 2008


Lektørudtalelsen løs blandt andet:

"Et godt bud på en billedbog om farvelære, hvis billedbogskrybben er tømt for dette emne. Til oplæsning i hjemmet samt børnehaven."

Lisbeth Thue Hansen, Lektørudtalelse (08/41) 2 737 068 3 (BS)


Læsepædagogen skrev blandt andet:

"Og man kan kun blive i godt humør af at læse denne billedbog om farver." "Hvis man kan sige, at en bog er glad, så er det denne bog med pragtfulde, humørfyldte illustrationer og rim. Bogen viser en festlig, farverig, fornøjelig og lærerig måde at arbejde med farver på som et supplement til at male billeder med pensler og farvekridt."

Pernille Lykkestrand, Læsepædagogen nr 1-2009

 

Forfatter(e): Carl Anker Christiansen, John Buchwald
ISBN: 978 87 7607 381 7

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776073817
Forlag: SP Forlag 1. udg.
12. aug. 2008
25 sider
Fag: Indskolingsmaterialer Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
160 , 00 kr.
128 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms