IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Krigerprinsessen, bind 7. Hjertets kriger

Krigerprinsessen, bind 7. Hjertets kriger

Krigerprinsessen foregår i et fiktivt univers, en middelalder- og ridderverden. Alvilda og hendes terne Gro er låst inde i et tårn bevogtet af en lindorm. Pigerne får held til at flygte. Det bringer dem ud på et togt frem mod deres mål: at overtage tronen. Det bliver en dramatisk tur med plyndringer og hårde kampe frem til det endelige opgør.

Krigerprinsessen Alvilda og hendes krigere står over for det endelige opgør med Bera for at erobre Ruslas trone. Alf og hans mænd kæmper ved hendes side.

Selv om de er mange, er de oppe mod Beras hekse. Deres magi er stærk, men det er Gros og Sverres også. Eskild smed åbner portene, skibene er klar til at sejle ind til borgen. Bera og hendes krigere er gået bersærk. De har drukket af den magiske mjød. Gro mærker deres egne krigere med runer, der gør den stærkere. De SKAL vinde kampen.

Det bliver en hård kamp. Alvilda bliver såret, og Alf må træde til. Det bliver en æreløs sejr for Alvillda. Kan hun nu herske over Vistula, eller har hun svigtet Rusla, der ville have Alvilda som sin efterfølger?

Lix 10,6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773697146
Forlag: Alinea 1. udg.
23. apr. 2008
45 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms