IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Krigerprinsessen, bind 6. Den blå sten

Krigerprinsessen, bind 6. Den blå sten

Krigerprinsessen foregår i et fiktivt univers, en middelalder- og ridderverden. Alvilda og hendes terne Gro er låst inde i et tårn bevogtet af en lindorm. Pigerne får held til at flygte. Det bringer dem ud på et togt frem mod deres mål: at overtage tronen. Det bliver en dramatisk tur med plyndringer og hårde kampe frem til det endelige opgør.

Alvilda har sat kurs mod kongeriget Vistula for at befri sit rige fra Bera, der har erobret det ved hjælp af magi. Sverre og Gro har evnerne til at bryde denne magi, men skæbnen vil det anderledes.

Alvilda og hendes besætning kommer i kamp med et fjentligt skib. Alvilda og høvdingen på det fjendtlige skib kæmper om den endelige sejr. Alvilda vinder kampen, men opdager at hun har kæmpet mod sin elskede Alf. Hun er rasende, fordi han svigtede hende for 3 år siden. Alvilda vil ikke tro på Alfs version af forløbet, og det ender med at de aftaler en omkamp ved daggry.
Der bliver hverken blod eller død, men til gengæld udsigt til en fest, da de to kysser hinanden. Selv stenen i ringen lyser.

Lix 10,2

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696958
Forlag: Alinea 1. udg.
23. jan. 2008
44 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms