IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Knivens magi, bind 2. Den giftige drik

Knivens magi, bind 2. Den giftige drik

 

Lukas samler oplysninger om helbredende urter, så han kan hjælpe Ane. Han har besluttet sig. Han må rejse tilbage i tiden for at hjælpe sine venner Tom og Ane. Tom skal have hjælp til at komme hjem til Sankt Croix, og Ane skal have helbredende medicin i stedet for bødlens livsfarlige kviksølvsblanding, der vil slå hende ihjel. Det er nærmest en umulig opgave, for der er fjender overalt. Men han er nødt til at gøre det. Også selvom han måske aldrig kommer tilbage til sin egen tid igen.

Lukas og Tom får lavet medicin af kamille, brøndkarse, røllike og ginseng. Nu skal de bare have Ane til at drikke den. Inden de når så langt, bliver de fanget af drengebanden og solgt til de omrejsende gøglere. Bødlen dukker op i sidste øjeblik og tager dem med hjem. Desværre har Lukas mistet kniven, og uden den, kan han ikke komme tilbage til sin egen tid. Han forsøger at skaffe den tilbage, men drengebanden jager ham igen, så han må flygte tilbage til nutiden.

Bøgernes omdrejningspunkt er dramatik, spænding, gamle dage, venskab, historiske fakta og en tidsrejse. Lukas bliver ført 250 år tilbage i tiden, hvor han får sære, uhyggelige og spændende oplevelser. Serien henvender sig især til drenge fra ca. 8-9 år og et langt stykke op i skoleforløbet.

lix 19,1

Forfatter(e): Jørn Jensen, ill. Niels Bach
ISBN: 978 87 7369 752 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773697528
Forlag: Alinea 1. udg.
13. jul. 2009
60 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
168 , 75 kr.
135 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms