IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
98 , 00 kr.
122 , 50 kr.
Klinkevals

Klinkevals

Læsepædagogisk beararbejdet

Julianes hjerte bankede, da hun mærkede Otto Jensens hårde krop mod sin. Han holdt hende fast ind til sig. Hun kunne mærke ham så tæt, at varmen fra hans køn føltes varm ind gennem kjolen og skørterne. De dansede som om de altid havde danset sammen. De så smilende på hinanden. Deres kroppe var en krop.

KLINKEVALS er beretningen om dengang Jane Aamunds farmor mødte hendes farfar. Den handler om hele hendes store familie med skøre onkler og skrappe tanter på Christianshavn.

KLINKEVALS er en let-læselig udgave af Jane Aamunds oprindelige roman.

Se opslag fra en Let klassiker

Om serien Lette klassikere

Danskuddannelse 1, 2 og 3
 

 

Lektørudtalelsen skrev:

"Den varme og livsbekræftende fortælling om Jane Aamunds farmor er her læsepædagogisk bearbejdet og udkommer i serien Lette klassikere. Bogens omfang giver som i de fleste andre bøger i serien mulighed for, trods bearbejdelsen, at være tro mod plot, tone og miljø. Og det er da også lykkedes til fulde her, hvor personerne er ydet fuld retfærdighed, tonen stadig den kendte rå, barske, men samtidig varme, kærlige og optimistiske. Bogen har et åbent og overskueligt layout. Der er god linjeafstand, kapitlerne er underopdelt i små afsnit, og der er brugt korte sætninger med en stor overvægt af hovedsætninger, dog uden at det giver teksten det staccato-agtige præg, der ofte kommer til at præge letlæsningsbøgerne. Det er ikke en bog for de svageste læsere, men er et godt bud på en roman for unge og voksne, der har mere end blot "brugspræget" over sig. Der er som til de andre titler i serien udgivet en lydbog. Som noget nyt lancerer forlaget begrebet bog + film, idet der i forbindelse med udgivelsen af bogen også tilbydes videoudgaven. Titlen er som video allerede tilgængelig for biblioteksudlån."

Jytte Bræmer (03/03) 2 440 550 8


Folkeskolen skrev bl.a.:

”Selv i læseletudgaver skinner forlæggets litterære kvaliteter igennem. Hvis man sammenligner ”Klinkevals” med den forrige udgivelse i serien ”Litterære klassikere”, Herman Bangs ”Tine”, er det ”Tine”, jeg vil hæfte betegnelsen klassiker på. Men ”Klinkevals” fungerer som en letfortalt og underholdende fortælling. Den anbefales til målgrupperne.”

Tove Kettner Heiberg Folkeskolen 9/2003

 

 


Forfatter(e): Jane Aamund, bearbejdet af Christina Bjerre og Ulla Koch
ISBN: 87 7399 898 2

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773998984
Forlag: Alfabeta 1. udg.
12. dec. 2002
114 sider
Fag: FVU dansk Niveau: 7. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
122 , 50 kr.
98 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms