IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Jeg elsker dig - altid

Jeg elsker dig - altid

også når du er bange
Bogen om angst er skrevet af en mor til et barn med angst. Stemmen i bogen tilhører sønnen Marcus, som i løbet af årene har lært at kontrollere sin angst. Bogen er skrevet med humor og et barneglimt i øjet – selv om emnet er alvorligt.
 
Sammen har de søgt hjælp hos psykologer og andre professionelle. De har prøvet alle de gode råd af derhjemme og passet dem til i familien. Det er mundet ud i 12 tricks og 5 gode råd til forældre.
 
Denne lille bog kan medvirke til at skabe overblik over konkrete værktøjer til at kontrollere angst. Bogen kommer ikke med færdige løsninger, men beskriver et forløb, som har virket i forfatterens familie.
 
Serien med de små fagpjecer om vigtige emner er skrevet i et let sprog til forældre og fagpersoner.
 
 
AKTbladet gav bogen et 10-tal på en skala fra -3 – 12 og skrev:
 
”Når man har et barn med problemer, så ved man, at alt skal prøves for at minimere problemerne og gøre livet tåleligt. Al respekt for Mathilde Hannemann, der har samlet nogle af de mest brugbare råd i en bog. Rådene virkede i hendes familie – måske vil de også virke i andre familier. Rådene virker lige til at gå til og bruge. Kender du et barn med angst så undlad ikke at anskaffe bogen.”
 
Kai Pedersen, AKTbladet nr 117-2017


Lektørudtalelsen lød blandt andet:
 
“Bogen egner sig til højtlæsning og kan danne oplæg til samtale mellem barn og forældre. Den giver et godt overblik over redskaberne til behandling af angst, og dagligdagshistorierne fra Marcus gør bogen nærværende og relevant.”
 
“Anbefales til større biblioteker.”
 
Henriette Camilla Jensen, Lektørudtalelse april 2017
Forfatter(e): Mathilde Hannemann, ill. Anette Tonnesen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771771152
Forlag: SP Forlag 1. udg.
10. mar. 2017
64 sider
Fag: Socialpædagogik Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms