IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
95 , 00 kr.
118 , 75 kr.
Jason's dad washes his car

Jason's dad washes his car

Jason's far har fået ny bil. Han er glad for den og meget stolt. Bilen er ny og ren, men i det samme kører en bil tæt forbi den parkerede bil. Bilen kører gennem en stor vandpyt, så et stort sprøjt rammer Dad's bil. Den skal vaskes! Jason og Dad sidder i bilen, mens maskinen vasker. Det går helt galt, da Dad først opdager, at antennen ikke er pillet ned, og bagefter at han har tabt hatten ude på gulvet. Så er det ikke kun bilen, der bliver udsat for vand og skum.

De humoristiske historier om Jason og hans far fortsætter i den engelske version. Jason og Dad er populære i engelskundervisningen med de  små dagligdags historier, der får et lille »vrid«, der giver en noget at tænke over og grine af. Underholdende og vedkommende historier om Jason, hans lidt kiksede far og deres genvordigheder.

1. udgave 2015

Se opslag

OrdlisteSproglæreren skrev blandt andet:

”Det er en meget sjov, lille bog, som vil være rigtig god at arbejde med i indskolingen. Sproget er enkelt, men alligevel udfordrende. Historien kan bruges som højtlæsning, og samtidig kan der laves små rollespil eller tegninger ud fra den. Det er også en god historie at snakke om.”

Tina Holst Hviid, Sproglæreren nr 4-2015

 


Forfatter(e): Jørn Jensen, ill. Claus Bigum, engelsk oversættelse Mich Vraa
ISBN: 978 87 7369 959 1
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699591
Forlag: SP Forlag 1. udg.
18. aug. 2015
31 sider
Fag: Engelsk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
118 , 75 kr.
95 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms