IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
72 , 00 kr.
90 , 00 kr.
Hvorfor bliver Hermann overrasket?

Hvorfor bliver Hermann overrasket?

Tal om følelser, lav rollespil om følelser og undgå mobning med Hermann, hunden og sneglen

Herman bøgerne handler om små og store hverdagsoplevelser, som de yngste børn kan glæde sig over og forholde sig til. Samtidig træner børnene i Trin for Trin færdighederne i sociale kompetencer – de grundlæggende følelser.

I de 5 første bøger bliver Hermann glad, vred, bange, overrasket og ked af det. I den 6. bog kan han ikke lide maden. Thomas Balle har illustreret bøgerne med varme og sjove tegninger, der understøtter teksten.

Hvorfor bliver Hermann overrasket?
Far henter Hermann i børnehaven. De skal på sygehuset for at besøge mor og den nye lillesøster, Ella. Han er stolt og kan slet ikke lade være med at smile. Det er en dejlig dag med den bedste overraskelse, så gør det ikke noget, at Ella ikke er en lillebror.

1. udgave 2011 Hardback

Se opslag

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"De enkelte hverdagsfortællinger er lige-ud-ad-landevejen. De er sprogligt ukomplicerede og rummer mange identifikationsmuligheder. Fingerdukkespillet vil vække lykke - og evt. fjerne fokus fra barnet selv i første omgang. Det er tydeligt at bøgerne skal bruges i en pædagogisk sammenhæng. Der er superenkle forsider med stor appel til aldersgruppen. For børn fra ca 4 år og deres voksne - både hjemme og i institution."

Bodil Pedersen, Lektørustalelser (11/12)

"Teksterne er velskrevne, og illustrationerne underbygger dem." "Anvendelige bøger til dialogisk oplæsning om følelser - for børn i dagtilbud"

Lisbeth Thue Hansen, Lektørudtalelser (11/12)

 

Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

"Bøgerne er anvendelige i alle sammenhænge, Hvor Trin for Trin materialet bliver brugt - også i indskolingsforløb og i specialskolen."

Jytte Breinholdt, Tale-Høre-Nyt nr 1-2011

 

Skolestart skrev blandt andet:


"Hermann-bøgerne vil fint kunne bruges til gode samtalestunder, alene eller sammen med Trin for Trin-materialet, i den første tid i børnehaveklassen. I min børnehaveklasse elsker børnene, når jeg finder Hurtig-Hunden og Stop-op-Sneglen frem. Jeg glæder mig til at præsentere dem for disse miniudgaver og de tilhørende fine små "Fingerdukkespil" som afslutter hver af de seks bøger. Et materiale, der er lige til at gå til."

Lene Krogh Larsen, Skolestart april 2011

 


Forfatter(e): Mette Honoré, redaktør Bente Lindhard
ISBN: 978 87 7607 587 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075873
Forlag: SP Forlag 1. udg.
04. feb. 2010
20 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
90 , 00 kr.
72 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms