IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
124 , 00 kr.
155 , 00 kr.
Hotel Don Pedro, bind 2. Den sjældne fisk

Hotel Don Pedro, bind 2. Den sjældne fisk

En sjov serie om livet på et skørt hotel i Spanien, hvor mærkelige mennesker oplever mærkelige ting. Vi møder en tyk hotelfatter, hans smukke kone og fodboldglade søn, en sømand med en krystalkugle - og en skarp dame.

Sofie Surballe er en skrap dame. Hun hader at sove længe, og hun hader driverliv. Der er meget hun ikke forstå ved de spaniere. De sover længe om morgen, holder hvil midt på dagen, møder sent i skolen, og så spiser de ikke rugbrød! 

Mario er ked af det. Han vil gerne til fodbold i Barcelona, men det har de ikke råd til, siger far, selv om der er penge til, at han kan gå til tyrefægtning. Alberto vil ikke blande sig. Han vil hellere drømme om det glade sømandsliv, hvor han havde en pige i hver havn. Alberto og Mario lister af for at se, hvad den gamle krystalkugle kan byde på. De ser et vandfald og en fisk, de ikke kender. Den er blå og rød og det ser ud, som om den flyver. De vil gerne se mere, men de må skynde sig ned til floden for at fange fisk til Sofie.

Mario får en tung fisk i nettet, og det er ikke en hvilken som helst fisk. Det er fisken fra krystalkuglen, og den gemmer på en overraskelse.

Lix 13,6

1. udgave 2015

Se opslag

Forfatter(e): Per Gammelgaard, Ill. Kim Dalsgaard
ISBN: 978 87 7369 950 8
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699508
Forlag: Alinea 1. udg.
09. sep. 2015
32 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
155 , 00 kr.
124 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms