IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
124 , 00 kr.
155 , 00 kr.
Hotel Don Pedro, bind 1. Den farlige gæst

Hotel Don Pedro, bind 1. Den farlige gæst

Sierra er en lille by i Spanien. Den ligger i en dal mellem bjerge. Der er bager, købmand, frisør og en kirke på et lille kønt torv. På markerne rundt om byen er der vin, mandel og oliven.  I et sving uden for byen ligger en høj, gammel kasse. Det er Hotel Don Pedro. Her bor den tykke Don Pedro med sin smukke kone Elena og deres søn Mario, der elsker fodbold.

Der er kun en gæst på hotellet. Det er den gamle sømand Alberto. Alberto kan lide at prale. Han har haft en pige i hver havn. Det var jo bare for sjov, men i Århus gik det galt. Pigen hed Sofie Surballe, og hun ville ikke slippe ham, men han fik held til at flygte. Det er længe siden. Nu bor han på Hotel Don Pedro og nyder livet – især det store fiskebord om lørdagen.

Alberto har en krystalkugle, som han kan se de særeste ting i. Heste med slangehaler, skibe med master af guld, men ikke den næsten tomme rutebil, der kommer kørende mod byen. Rutebilen stopper på torvet. En kvinde med en kuffert stiger ud…

Lix 14,9

1. udgave 2015.

Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:

”Ny, let serie om livet på et skørt hotel i Spanien, hvor mærkelige mennesker oplever mærkelige ting. Især for 8-10-årige.”

”Sjov, stemningsfuld, fjollet - og absolut spændende oplæg til en fortsættelse. Især den særlige, "kliché-spanske lokalstemning" fungerer godt, fordi denne stemning i sig selv er speciel, sjov og anderledes end det, man er vant til. Tegningerne er desuden helt forrygende.”

”Stift bind, solidt boghåndværk og meget indbydende billedside gør denne seriestarter til en helt oplagt anskaffelse med 8-10-årige fjollehoveder som primære målgruppe. Anbefales med et smil til begge biblioteksformer.”

Jesper Holtoug, Lektørudtalelse marts 2015


 

 

Forfatter(e): Per Gammelgaard, ill Kim Dalsgaard
ISBN: 978 87 7369 894 5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698945
Forlag: Alinea 1. udg.
27. feb. 2015
32 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
155 , 00 kr.
124 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms