IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
95 , 00 kr.
118 , 75 kr.
Hør en udlyd

Hør en udlyd

Opgaverne i denne æske går ud på at høre en udlyd. Æsken består af 56 opgaver med lydrette ord. På hvert kort er der et foto og 3 svarmuligheder. De to andre opgaveæsker i serien handler om at høre den første lyd og en indlyd.

Hør en lyd serien er til den første læsning. Ordene i opgaverne er lydrette ord med 1 konsonant/vokal i forlyd, på 2-3 bogstaver og med 1 stavelse. Et selvkontrollerende materiale, som også egner sig til makkerspil.

Få svaret med en spf-pen! Hver opgave har 3 svarmuligheder, der er markeret med hver sin sorte prik. Når pennen kommer i kontakt med prikken, lyser den grønt for rigtigt svar og rødt for forkert svar. Du kan selv vælge, om der skal lyd på. Det går rent ind hos eleverne, at pennen ”taler engelsk”. De synes, at det er sejt.

Pennen følger ikke automatisk med opgaveæsken.

1. udgave 2011.


Skolestart skrev blandt andet:

”Spillene er velegnede til fonologisk træning, men kan også bruges som et led i de første læseøvelser, da ordene er korte og lydrette Spf-pennen er et hit hos børnene….” ”Jeg kan varmt anbefale materialet, da det er let tilgængeligt og virkelig velegnet til børn med fonologiske vanskeligheder.”

Bodil Høeg, Skolestart januar 2012


Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

”Det er populært med selvkontrollerende materialer, hvor svaret gives med spf-pennen Det er relevant med ekstra træning i den første læsning og fint som makkerspil.”

Jytte Brejnholdt, Tale-Høre-Nyt nr 1-2012

 


 

Forfatter(e): Randi Solvang

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723531964
Forlag: SP Forlag 1. udg.
31. dec. 2000
Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
118 , 75 kr.
95 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms