IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Høj puls, bind 3. Jamie K

Høj puls, bind 3. Jamie K

af Jørn Jensen & illustreret af Orla Klausen
”Hej Nanna. Jeg er på Café Toppen om ti minutter. Ses vi? Jamie K.”
 

Det må være en fejl. Nanna kender kun én med det navn, og han er forsanger i et berømt band. Hun svarer ham, og selvfølgelig er beskeden ikke til hende. Alligevel får hun lavet en aftale om et møde næste dag.
 
 
Mark er mistænksom og lægger en fælde. Han sender en falsk mail til Jamie K. Svaret er afslørende. Det er ikke den rigtige Jamie. Han må standse Nanna, men hun er taget af sted og tager ikke telefonen.
 

 

Det er da heller ikke Jamie, der dukker op ved parken. Han er forsinket, så hans producer henter hende. Hun kører med ham, men er utryg. Da han sænker farten, åbner hun døren og springer ud. Hun hører, bilen gasser op, og ser den komme med fuld fart mod sig. Bilen rammer hende, og alt bliver sort.

 

 

 

 

Bøgerne i denne serie skal nok få pulsen i vejret hos de unge læsere. Hovedpersonerne, Nanna og Mark, er søskende. De har en sund nysgerrighed – eller helt sund er den nu heller ikke, for den fører dem ud i situationer, der ikke er helt ufarlige.

 

 

 

Lix 14

 

 

 

1. udgave 2017
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:
 
”Det er en spændende historie om at chatte med en fremmed. Bogen er let at læse/ lix 14, og den kan læses uafhængigt af de to tidligere bøger.”
 
”Spændende og veldrejet historie, der anbefales indkøbt. For alle fra 4. klasse, der elsker et godt men realistisk gys.”
 
Lisbeth Thue Hansen, Lektørudtalelse marts 2017

 

 

 

 

 

 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?


Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen her

 
Forfatter(e): Jørn Jensen, ill. Orla Klausen
ISBN: 978 87 7187 030 5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870305
Forlag: Alinea 1. udg.
28. feb. 2017
69 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
168 , 75 kr.
135 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms