IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Høj puls, bind 1. Bunkeren

Høj puls, bind 1. Bunkeren

af Jørn Jensen & illustreret af Orla Klausen

Nanna og Mark er med deres forældre i et sommerhus tæt ved Vesterhavet. Den første dag går de ned til vandet. De ser en bunker fra krigens tid. Halvdelen af den er gemt i klitten. Far fortæller, at tyskerne sprængte nogle af bunkerne i luften, da de trak sig tilbage. Andre lod de ligge. De er sandsynligvis tomme, men far har læst, at der er lagt miner i nogle af dem, så børnene skal holde sig væk.

Selvfølgelig bliver Nanna og Mark nysgerrige. De må bare finde ud af, hvad der gemmer sig inde bag betonmurene. De finder en godt skjult indgang og kommer inden for. Så tager tingene fart og spændingen stiger, de er nemlig ikke de eneste, der har øje for bunkeren. Nanna gemmer sig i et rum med fire uniformsklædte skeletter, og Mark bliver fanget af smuglere. Det ser sort ud for børnene.

Bøgerne i denne serie skal nok få pulsen i vejret hos de unge læsere.  Hovedpersonerne, Nanna og Mark, er søskende. De har en sund nysgerrighed – eller helt sund er den nu heller ikke, for den fører dem ud i situationer, der ikke er helt ufarlige.

Lix 18

1. udgave 2016

Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:

“De 13 overskuelige kapitler byder på masser af spænding - og lidt uhygge.” ”Udmærket krimi til mellemgruppen. Anbefales bredt indkøbt.”

Signe Rugtved Andersen, Lektørudtalelse august 2016

 


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?


Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Jørn Jensen, Ill. Orla Klausen
ISBN: 978 87 7369 997 3
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699973
Forlag: Alinea 1. udg.
15. jun. 2016
75 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
168 , 75 kr.
135 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms