IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Hit med Palle

Hit med Palle

Hit med Palle lægger op til at arbejde efter metafonundervisningens principper om minimale par. Hver side er et mylder af ting, der begynder med en af to lyde. Lydparene er udvalgt efter, hvilke lyde børn typisk forveksler i deres lydlige udvikling (t/k, g/k, d/g, s/d, d/t, p/b, b/f, f/v, l/n, j/l, r/h). På hver side er der opgaver, som børnene kan løse sammen med en voksen.

Bogen er fyldt med dejlige tegninger med mange sjove og underfundige detaljer, som børn og voksne sammen kan opdage. I opgaverne på hver side, er der især lagt vægt på at henlede børnenes opmærksomhed på, hvad der rimer, og hvilke ord der begynder med samme lyd. Dermed opnår de en begyndende forståelse for sprogets lydside, som danner grundlag for en kommende læsetilegnelse.

Børnenes visuelle opmærksomhed skærpes, når de finder mærkelige og pusseløjerlige ting på billederne. Den gennemgående figur er Palle Post, der sammen med de andre dyr fra materialet Hit med Lyden fører os ind i forskellige verdener. Bogen kan anvendes uafhængigt af Hit med Lyden.

"Basse Bjørn ved en masse
kan det passe
kan det passe
jo vist
spørg bare løven Lasse"

Hit med Palle er beregnet til talepædagoger i fonologiundervisningen, men pædagoger i daginstitutioner kan bruge den som en inspirerende samtalebog.

1. udgave, 1. oplag 2007 
Alfabetoversigt

Se hæklede bogstavdyr her

Ønsker du at hente en gratis app med Palle Post? 
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til appen her


Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"Materialet er nytænkende, og der er ingen tvivl om, at der er behov for godt nyt teoribaseret og systematisk undervisningsmateriale til den tidlige læsning."

Jesper Holtoug, Lektørudtalelse (08/04) 2 704 515 4 (BS)


Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

"De lettere hummoristiske illustrationer kan være et udmærket oplæg til samtale med et enkelt eller få børn."


Skolestart skrev blandt andet:

"Bogen kan anbefales til såvel talepædagoger som til pædagoger i deres arbejde med at få en dialog i gang med børnene. Især synes jeg, den vil være god at have i en børnehaveklasse."

Hanne Holm Madsen, Skolestart


Læsepædagogen skrev blandt andet:

"Bogen er fyldt med pragtfulde og sjove tegninger" "Hit med Palle anbefales til talepædagoger og som supplement til, hvad der ellers bruges i arbejdet med sproglig opmærksomhed i børnehaveklassen."

Pernille Lykkestrand, Læsepædagoen nr 1-2009 
 



Forfatter(e):
Gitte Skyum Kjøge, Birgitte Flarup, Bodil Hessellund
ISBN: 978 87 7607 375 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776073756
Forlag: SP Forlag 1. udg.
29. nov. 2007
35 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: Før skole Redaktør: Jesper Lyders Andersen
247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms