IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
72 , 00 kr.
90 , 00 kr.
Guldkæden

Guldkæden

Anne er en ældre kvinde. Hun bor alene i en lejlighed med sin hund. Hendes mand er død for 5 år siden. En aften da hun er på vej i seng, ringer det på døren. Uden for står 3 unge mænd. De trænger ind i lejligheden og roder efter værdier. Anne bliver skubbet og slår sit hovede på et skab og falder. Politi og ambulance tilkaldes.

Se opslag fra en grøn læseværkstedsbog

Om Læseværkstedet

Danskuddannelse 1, 2 og 3

De fem læseniveauer
 

 
 
Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her
 
 

Folkeskolen skrev:

Dette er en meget let bog, der giver et realistisk billede af en ældre kvindes hverdag. Hun er enke, men er i øvrigt glad for sit liv lige til den dag, hun bliver udsat for et overfald og tyveri i sin lejlighed. Det fører til en hospitalsindlæggelse og efterfølgende angst for gentagelser. Kvindens travle børn må træde til med praktisk hjælp.
Gerningsmændene er tre unge mænd. Faderen til en af de unge mænd opdager tyvekosterne hos sønnen, der må returnere det stjålne og mødes med kvinden, hvad der er hårdt for begge.
Bogen er velegnet til brug i specialundervisning af unge og voksne. Den kan også bruges som frilæsning. Den er let at læse. Den kan ligeledes læses som bog plus bånd, da den er indtalt som lydbånd.

(Folkeskolen nr 19/2001)

 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 87 7399 689 0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773996898
Forlag: Alfabeta 1. udg.
25. jan. 2001
52 sider
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
90 , 00 kr.
72 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms