IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
178 , 00 kr.
222 , 50 kr.
Gi' lyd

Gi' lyd

9 sprogsange om hr. Flodhest og hans venner

Gi’ lyd er et inspirerende materiale med sprogsange og dialogiske historier til brug ved indlæring af helt bestemte sproglyde, og som motivation til en mere generel sproglig opmærksomhed. Hvordan laver vi bestemte lyde, og hvad kan vi bruge dem til?

Sammen med hr Flodhest og hans venner leger vi med kombinationer af konsonanter, som kan være vanskelige at udtale: DR, FL, GR, KL, KN, KR, STR og TR.

Idéen er først at adskille og bagefter samle lydene. På den måde bliver opmærksomheden på de enkelte lyde stimuleret og lydenes placering i munden gjort mere bevidst. Det samme gælder de små historier, som hører til hver af sangene.

Gi'lyd henvender sig til lærere, pædagoger, talepædagoger, forældre og ikke mindst til børnene selv.

1. udgave 2011 

Se opslag

Skolestart skrev blandt andet:

Historierne er sjove og understøttes fint af Thomas Balles glade illustrationer.

De små historier og sange er humoristiske og vil kunne fange børn i både børnehaver og skolernes mindste klasser, hvad enten de har udtalevanskeligheder eller ej. Da alle historier og sange findes på den tilhørende cd, er bogen nem at gå til og kan anvendes af både talepædagoger, pædagoger, lærere og forældre. Når børnene har prøvet at bruge bogen sammen med en voksen, vil de kunne arbejde videre alene.

En helt igennem sød ”sangbog”, som kan bruges igen og igen. Børnene er optaget af sang og billeder og opdager slet ikke at de bliver ”undervist”.

Dorthe B Clausen, Skolestart maj 2012
 


Forfatter(e): Helge Teglgård
ISBN: 978 87 7607 666 5 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076665
Forlag: SP Forlag 1. udg.
17. nov. 2011
23 sider
Fag: Tale-høre-træning Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
222 , 50 kr.
178 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms