Fri- og letlæsning (138)
Tilpas udvalg
Serie
Bøgerne i Café-serien – Læsning handler om nære hverdagsting som fest, forelskelse, venskaber, mobning og meget andet. Bøgerne er læseteknisk ...

Bøgerne i Café-serien – Læsning handler om nære hverdagsting som fest, forelskelse, venskaber, mobning og meget andet. Bøgerne er læseteknisk lette at gå til med kendte emner fra dagligdagen.

Café-serien – Læsning består af en række frilæsningsbøger på dansk, engelsk og tysk.

Bøgerne er inddelt i fire niveauer:

  • Grønt niveau er målrettet indskolingen
  • Gult niveau henvender sig til de 9-12-årige med et lix-tal på 7-8
  • Rødt niveau henvender sig til de 13-15-årige med et lix-tal på 8-10
  • Blåt niveau er ligeledes rettet mod de 13-15-årige med et lix-tal på 12-15.

Flere af emnerne appellerer også til voksne.

Serie
Bibelhistorier som letlæsning Spændende og dramatiske fortællinger fra Det Gamle Testamente i lette udgaver om Skabelsen, Adam og...

Bibelhistorier som letlæsning

Spændende og dramatiske fortællinger fra Det Gamle Testamente i lette udgaver om Skabelsen, Adam og Eva, Kain og Abel, Moses og De ti bud, Samson, De ti plager for blot at nævne nogle af temaerne.

Det gratis idéoplæg til samtale og debat lægger op til samtale og diskussion om grundlæggende spørgsmål i tilværelsen, og der er arbejdes med at læse, lytte, fortælle, debattere, dramatisere og tegne.

Forfatter: Kirsten Ahlburg

Serie
Legender som letlæsning Lette legender er et rigtig godt tilbud til nye læsere, som elsker drama og spænding. Serien er lette ud...

Legender som letlæsning

Lette legender er et rigtig godt tilbud til nye læsere, som elsker drama og spænding.

Serien er lette udgaver af kendte klassiske legender. Illustrationerne er udtryksfulde og handlingsmættede og hermed velegnede til billedlæsning.

Nogle af de klassiske historier handler om helte, drager, knuste hjerter og en kyklop. Andre fortæller om baggrunden for flere af de traditioner, vi stadig har: julemanden, græskarlygten, Luciaoptoget og mortensaften.

Forfatter: Kirsten Ahlburg

Sider

Side 1 af 2