IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
210 , 00 kr.
262 , 50 kr.
Foran bagved

Foran bagved

Foran-bagved er et spil rettet mod børns indlæring af forholdsordene. Billederne er konstrueret sådan, at de også kan bruges i arbejdet med sætninger af forskellig grammatisk sværhedsgrad, øget sætningslængde, stedord og ordbøjning.


Foran bagved leveres i en æske, men det kan varmt anbefales at anskaffe en lille rød kuffert, to bolde og to dukker, så børnene kan imitere opstillingen på billederne i processen med at lære forholdsordene.

Kuffert, bolde og tøjdukker kan købes i legetøjsbutikkerne. Dukkerne Ida og Emil kan bestilles på www.nordisklegetoej.dk Se vore egne tøjdukker i materialegruppen Hånddukker.


Folkeskolen skrev blandt andet:
 
"Forholdsord og stedord er svære. Både danske og tosprogede børn har ofte problemer med at anvende dem korrekt, og det gælder langt op i skoleforløbet. Derfor er det en god ide at arbejde systematisk med disse ordgrupper allerede fra børnehavealderen. Børnenes sproglige opmærksomhed udvides igennem undervisningssituationer tilrettelagt som leg og spil." "Spillet anbefales til børn i børnehavealderen."

Tove Kettner Heiberg, Folkeskolen 26. august 2008
 

Skolestart skrev blandt andet:

"Foran-bagved spillet er et meget enkelt materiale med enkle figurer på billederne. Dette gør, at børnene bedre kan forholde sig til opgaven, nemlig at finde ud af forholdsordene, f.eks. hvor bolden er, hvor dukken er osv. Billederne på spillepladerne er meget appellerende til børnene."

Hanne Holm Madsen, Skolestart oktober 2008


Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

"Fotografierne er klare og opstillingerne enkle uden "forstyrrende" baggrund, så budskabet går klart igennem. Jeg synes at materialet er særdeles velegnet til målgruppen, som er børnehavebørn og børn med sproglige vanskeligheder. Derudover kan det varmt anbefales i arbejdet med de to-sprogede børn, som ofte har problemer med forholdsordene."

Merete Lange, Tale-Høre-Nyt nr 4 2008


Læsepædagogen skrev blandt andet:

"Illustrationerne er enkle og klare fotooptagelser - et meget anvendeligt materiale."

Randi Solvang, Læsepædagagoen nr 6-2008 


Forfatter(e): Birgit Autzen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723531254
Forlag: SP Forlag 1. udg.
31. dec. 2000
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: Før skole Redaktør: Jesper Lyders Andersen
262 , 50 kr.
210 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms