IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Farvel til den hvide dame

Farvel til den hvide dame

Den hvide dame, Hedevig, spøger stadig i tredje og sidste selvstændige historie i den lille serie om spøgeriet på herregården Brejninggård. --AND--lt;/font>

Hedevig var en adelsfrue, der angiveligt slog sin kokkepige, Alvilda, ihjel med en kniv. Var det i virkeligheden et uheld? Faktum er i hvert tilfælde, at hun ikke kan finde hvile i sin grav. Hun er blevet set med en blodig kniv ved voldgraven, og hun benytter hemmelige gange. Der er mange, der har set Den hvide dame, så det er ikke bare en historie. Så er der jo det med rubinsmykket og den gamle dagbog. Uanset hvad Tobias, Sebastian og de to unge, der ejer herregården, finder på, så fortsætter spøgeriet.

I tredje bog bliver Tobias og Sebastian endnu engang draget ind i de mystiske begivenheder. De lægger en plan for at få afsløret, hvad der virkelig skete for mange år siden, da Alvilda blev stukket ned. Hvad betyder kniven og rubinhalskæden, og hvordan får Den hvide dame fred i graven?

Planen involverer et fotografiapparat, en vinkælder, rubinhalskæden og en udstilling på museet. Har de held med planen denne gang?

Uddrag fra bogen

Langsomt svævede hun hen imod os. Igen kunne jeg føle den kulde, der kom fra hende. Det var, som om tiden gik i stå. Mine øjne var fastnaglet til hende. Jeg fulgte hendes mindste bevægelse. Nu standsede hun foran Mette.

”Åh, nej. Jeg vil ikke. Du må ikke gøre mig noget,” fik hun fremstammet.

Lix 20

1. oplag 2015.
Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Den er spændende og kun en lille smule uhyggelig, også selvom det handler om spøgelser. Glæd dig til det lette gys. Den er nem at læse.”

”Endnu et godt og let gys fra Orla Nygaard til begynderlæserne og en god afslutning på serien om Den hvide dame på Brejninggård.”

Helle Laursen, lektørudtalelse juli 2015


Forfatter: Orla Nygaard, ill. Jon Ranheimsæter
ISBN 978 87 7369 944 7

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699447
Forlag: Alinea 1. udg.
27. maj 2015
52 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms