IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Falck

Falck

Falck kan hjælpe med mange ting. De kan redde folk ved en ulykke, de kan hente folk, som er syge, de kan slukke brande og hente biler, der ikke kan køre. Når vi hører den høje lyd fra sirenen eller ser det blå blink, så ved vi, at der er hjælp på vej. Bogen kommer ind på emner som korpsets oprindelse, slukning af brande, ambulancer, vejhjælp, hjælp på sø og hav, dyrehjælp og førstehjælp.

Sammen med bøgerne om politiet og brandvæsnet kommer serien omkring hele beredskabstjenesten.

1. udgave 2014 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Letlæselig fagbog om Falck for begynderlæsere. Bogens emne appellerer til mange børn, nok især drenge, og bogen vil helt sikkert blive lånt ud.”

 

Henrik Munch Jørgensen, Lektørudtalelse (14/10) 5 090 796 1 (BS)

Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

”Bøgerne imødekommer et behov for inspirerende faktabøger til elever med behov for læse-let-bøger, som er udviklende for både sprog- og læsekompetence. Bøgerne er velegnede til én til én samtale og til samtale mellem en voksen og en gruppe af børn. Endvidere kan læserne inspireres til at søge mere viden om emnerne i nærmiljøet, og måske til selv at forfatte en bog med inspiration fra det meget overskuelige og indbydende layout.”

Kirsten Andersen, Tale-Høre-Nyt nr 1-2014

Skolestart skrev blandt andet:

”Bøgerne er for svære til at børnene i børnehaveklassen selv kan læse dem, men for de børn, der er nysgerrige på verden omkring dem, er der god viden at hente om et spændende job (Falck) og usædvanlige mennesker, der dyrker en sport de fleste af os kun ved meget lidt om.

Der er mange 6-årige, der vil elske en ”højtlæsningshyggestund” med en god fagbog med mulighed for at få ny viden. Bøgerne er illustrerede med fotos, så selvom barnet ikke selv kan læse er der god mulighed for at billedlæse og måske selv få lyst til at prøve kræfter med fx parkour.”

Ina von Barm, Skolestart marts 2014


 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 978 87 7607 805 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776078058
Forlag: Alinea 1. udg.
16. jan. 2014
16 sider
Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms