IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Enya, bind 6. Vor frue

Enya, bind 6. Vor frue

Enya er en magisk eventyrserie om troldtøsen Enya, der ender som Vor Frue. Hovedpersonerne har overnaturlige evner, der bliver brugt i kampen for at opnå et bedre liv. Sproget i bøgerne er enkelt med mange flotte illustrationer, der understøtter historien og viser det skiftende stemninger i handlingen.

Enya er plejebarn hos Lars Kusk og hans kone. En dag overhører hun en samtale, som giver hende stof til eftertanke. Hvorfor er folk bange for hendes øjne? Hvad sker der, når hun får de sære syn? Hvorfor kalder de hende troldtøs?

Rea og Enya er på vej til Wurma. De er begge klædt i mørke kapper, og de har hver en bylt i hånden. De ligner kvinder på vej til marked. De er på vagt, for den onde troldmand Wurma leder efter dem. De når snart til byens port, som er bevogtet af Wurmas vagter. Vagterne hiver kappen af Enya. En ældre mand ser længe på hende. Han ser ikke rar ud. Hun sænker sit blik. Han prøver at læse hendes sind. Hun kæmper imod alt, hvad hun har lært, men han er for stærk. Hun giver efter, og et koldt smil breder sig på hans ansigt. Hun er blevet genkendt.

Enya udfordrer Wurma. Hun vil kæmpe med hans datter Iselin for at afgøre, hvem af dem, der er bedst egnet til at blive Vor Frue. For at svække Enya viser Wurma hende, at han holder hendes far fanget i kælderen. Enya mister modet, men prinsen dukker op med den lille tromme. Kampen kan begynde.

Lix 8,2

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773695135
Forlag: Alinea 1. udg.
20. nov. 2005
48 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms