IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Enya, bind 1. Troldtøs

Enya, bind 1. Troldtøs

Enya er en magisk eventyrserie om troldtøsen Enya, der ender som Vor Frue. Hovedpersonerne har overnaturlige evner, der bliver brugt i kampen for at opnå et bedre liv. Sproget i bøgerne er enkelt med mange flotte illustrationer, der understøtter historien og viser det skiftende stemninger i handlingen.

Enya er plejebarn hos Lars Kusk og hans kone Marthe, som kalder hende troldtøs. Lars Kusk er den eneste, som kender noget til Enyas fortid. Folk i middelalderbyen er bange for hende på grund af hendes meget lyse hår, mærkelige øjne og synske evner. En dag overhører hun en samtale mellem plejeforældrene. Hun finder ud af, at de får penge for at have hende, og at Marthe vil af med hende. Samtalen giver hende stof til eftertanke. Hvorfor er folk bange for hendes øjne? Hvad sker der, når hun får de sære syn? Hvorfor kalder de hende troldtøs?

Der er fest i byen, fordi prinsen skal giftes. Enya må hjælpe sin plejefar med at køre hestevogn og bliver forklædt som en kusk. Hun samler en tildækket person op, der vil køre med uden for byens porte. Pludselig lyder rygtet, at prinsen er forsvundet! Marthe binder Enyas hænder til trappen, så hun ikke kan flygte inden Marthe kan få fat på kongens vagter. Enya slipper fri og flygter.

Lix: 10

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773695012
Forlag: Alinea 1. udg.
01. jan. 2010
48 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms