IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
112 , 00 kr.
140 , 00 kr.
en to tal vitaminer

en to tal vitaminer

En forfriskende fornyelse og et alternativ til de tidligere rim og remser. Inspirerende til taltræning og leg med rim og remser i indskolingen.

Der er lavet mange rimremser med tal. Mange af dem er lavet af børn i sproglig leg med andre børn. Nogle remser har til formål at udpege, hvem i en børneflok der skal begynde, være fanger i en fangeleg eller være førstevælger. Andre er nonsensremser. De er sjove at lave, huske og sige.

21 festlige talrim hver med en munter og farvestrålende illustration. Tegningerne er lavet med henblik på at være sjove, passe til tallet og give et godt tilskud til talrimene. Hvert tal er gengivet med talsymbol, i tiersøjlediagram og placeret på en tallinie.

en to tal vitaminer er en bogudgave af Talplancherne med tællerim, tiersøjler og tællelinie.

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"En farvestrålende bog med 21 rim og remser til taltræning for de 6-8 årige i indskolingen eller derhjemme." "Et underholdende supplement til de øvrige bøger om tal og taltræning."

Lars Larsen, Lektørudtalelse (07/22) 2 672 563 (BS)


Lærerstuderendes Landskreds skrev blandt andet:

"En to tal vitaminer er en kreativ børnebog med rim og remser om tallene fra 0-20. Der er mange farvestrålende og sjove illustrationer til samtlige tal og remser." "Bogen er en god inspiration til taltræning og leg med rim og remser i indskolingen, og jeg vil derfor anbefale, at den ligger på bogreolen i enhver klasse."

Camilla Fjellander, llnet.dk

 


Forfatter(e): Carl Anker Christiansen, John Buchwald
ISBN: 978 87 7607 320 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776073206
Forlag: SP Forlag 1. udg.
12. apr. 2007
24 sider
Fag: Indskolingsmaterialer Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
140 , 00 kr.
112 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms