IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
108 , 00 kr.
135 , 00 kr.
Det er løgn, Kalle. Kalles farfar som tyr

Det er løgn, Kalle. Kalles farfar som tyr

Turen er kommet til farfar i serien om Kalle og hans familie, hvor den ene løgnehistorie er bedre end den anden. Først blev far til en hund. Så blev mor til en kat. Nu er farfar blevet til en tyr!

Lukas og Kalle ser i en bog om Spiderman. Lukas synes det kunne være fedt at kunne kravle på et hus lige som ham, men det kræver, at de bliver bidt af en edderkop ligesom Spiderman gjorde det. Lukas får øje på en stor, fed edderkop, som han vil fange. Kalle slår den flad med en avis, for han ved nemlig, hvad der kan ske, når man bliver bidt af et dyr.

Kalle fortæller om dengang farfar blev bidt af en tyr, og så blev han næsten til en tyr selv. Han fik godt nok  ikke horn, men buler i panden. Hans nakke blev meget tyk og han kom til at se gal ud. En dag drak han vandet i fuglebadet, og bagefter brølede han, så naboens hund peb. Men det var ikke det værste. En dag, da de skulle spise i haven, gik det helt galt. Mor rystede dugen, og så drønede farfar lige ind i hende – lige som til en tyrefægtning.

”Det er løgn, Kalle. Blev din farfar nogensinde normal?'” spørger Lukas.

Lix 9,5

1. udgave 2016

Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:

”Endnu en rigtig sjov bog i serien om Kalle Mordøn Smets humoristiske tegninger fortæller, hvad der sker i historien og viser det sjove.”

”Et godt bud på en ny sjov serie for begynderlæseren. Den vil appellere til læsere, der har knækket læsekoden. Anbefales til både PLC og Folkebiblioteket.”

Ingelise Blom Hansen, Lektørudtalelse (16/17) 5 229 781 8 (BS)

 

Forfatter (e): Jørn Jensen, ill. Mårdøn Smet
ISBN: 978 87 7369 938 6
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699386
Forlag: Alinea 1. udg.
22. mar. 2016
23 sider
Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
135 , 00 kr.
108 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms