IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Den skjulte nøgle, bind 4. Den lukkede by

Den skjulte nøgle, bind 4. Den lukkede by

Den skjulte nøgle foregår i en by, der ligger hen i ruiner. Efter krig og kaos er hele den verden, vi kender, brudt sammen. Mutanter og droider spreder skræk og rædsel. Zip lever i ruinerne sammen med de andre overlevende. Den magtfulde Emir har forskanset sig i sin by. Her forsøger han at genfinde den tabte bio-teknologiske viden fra den gamle verden, så han kan tæmme mutanterne og udbygge sin despotiske magt. Emiren fodrer sin garde med kemiske stoffer. Derfor er de store og stærke, men kloge er de ikke. Alle frygter Emiren, som til gengæld kun er bange for Mester Mendi.

For at sikre sig Zips samarbejde, har Emiren fanget Sergül og Mendi. Emiren er stadig ude efter koden til META-computeren, en kode som kan sikre ham magten over uzzierne.

Langsomt får Zip stykket sandheden sammen. Der var oprindeligt fire bag META'en. Den magtbegærlige Emir, som ændrede programmet for uzzierne og startede kaos, dr. Sang Kang, Mendi og Juri – Juri som i modsætning til de andre havde både kode og password.

Emiren bruger Sergül til at presse Zip til at komme ind i META'en. Hjælper han ikke, vil de begge dø. Zip og Mendi forsøger at komme ind i programmet, uden at Emiren opdager det. Får de magten over uzzierne, vil alting løse sig og blive bedre. De finder en lille åbning, der ser ud til at passe til en nøgle. Hvordan finder de nøglen, og hvordan redder de Sergül?

Lix 11,5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696903
Forlag: Alinea 1. udg.
21. jan. 2010
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms