IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Den skjulte nøgle, bind 3. Hvem kan man stole på?

Den skjulte nøgle, bind 3. Hvem kan man stole på?

Den skjulte nøgle foregår i en by, der ligger hen i ruiner. Efter krig og kaos er hele den verden, vi kender, brudt sammen. Mutanter og droider spreder skræk og rædsel. Zip lever i ruinerne sammen med de andre overlevende. Den magtfulde Emir har forskanset sig i sin by. Her forsøger han at genfinde den tabte bio-teknologiske viden fra den gamle verden, så han kan tæmme mutanterne og udbygge sin despotiske magt. Emiren fodrer sin garde med kemiske stoffer. Derfor er de store og stærke, men kloge er de ikke. Alle frygter Emiren, som til gengæld kun er bange for Mester Mendi.

Zip afleverer det lille chipkort til Mendi. Det viser sig, at kortet gemmer koden til META-maskinen, der kan styre de vilde uzzier, som har ødelagt den gamle verden. Alle vil gerne have denne viden, også Mendis betroede Raul. Han vil sælge det til Emiren. En aften følger Zip efter Raul, men han bliver opdaget, fanget og sat til at frasortere netkort på et samlebånd.

Dagene går inden Zip bliver ført til Emirens by, hvor han møder den smækre kvinde uden pupiller, dr. Sang Kang. Hun undersøger hans hjerne og leder efter skjulte chips, der forklarer hans viden, og prøver ham af. Emiren kan altid bruge et klogt hoved.

Mens Zip kigger på et billede, sker der noget inde i ham. Viden suser gennem ham. Han ser ind i Meta'en – og Mendi har koden, der skal til!

Lix 12,7

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696897
Forlag: Alinea 1. udg.
13. jul. 2009
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms