IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Den skjulte nøgle, bind 2. Mester Mendi

Den skjulte nøgle, bind 2. Mester Mendi

Den skjulte nøgle foregår i en by, der ligger hen i ruiner. Efter krig og kaos er hele den verden, vi kender, brudt sammen. Mutanter og droider spreder skræk og rædsel. Zip lever i ruinerne sammen med de andre overlevende. Den magtfulde Emir har forskanset sig i sin by. Her forsøger han at genfinde den tabte bio-teknologiske viden fra den gamle verden, så han kan tæmme mutanterne og udbygge sin despotiske magt. Emiren fodrer sin garde med kemiske stoffer. Derfor er de store og stærke, men kloge er de ikke. Alle frygter Emiren, som til gengæld kun er bange for Mester Mendi.

Zip er i Mester Mendis lejr. Her kan hverken uzzier eller garden trænge ind.  Zips gamle bande er blevet udryddet, så han ved ikke, hvor han skal gå hen.

I Mendis verden, forsøger de at genskabe viden ved at samle gamle bøger og MEM-kort fra de gamle computere. Efter som Zip kan noget så sjældent som at læse og skrive og samtidig er god til at fikse computere, får han lov til at blive. Han genopdager gammel viden ved at læse bøgerne. Han ved ikke, hvor den viden kommer fra, men Mendi mener, den kan være nyttig. På en af deres raids efter bøger med viden i ruinerne, finder Zip en bog med Peter Plys, som bringer minder frem. Pigen Sergül finder et meget vigtigt mini MEM-kort, som hurtigt skal til Mendi.

Lix 12,8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696880
Forlag: Alinea 1. udg.
17. feb. 2009
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms