IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Den skjulte nøgle, bind 1. Kampen for livet

Den skjulte nøgle, bind 1. Kampen for livet

Den skjulte nøgle foregår i en by, der ligger hen i ruiner. Efter krig og kaos er hele den verden, vi kender, brudt sammen. Mutanter og droider spreder skræk og rædsel. Zip lever i ruinerne sammen med de andre overlevende. Den magtfulde Emir har forskanset sig i sin by. Her forsøger han at genfinde den tabte bio-teknologiske viden fra den gamle verden, så han kan tæmme mutanterne og udbygge sin despotiske magt. Emiren fodrer sin garde med kemiske stoffer. Derfor er de store og stærke, men kloge er de ikke. Alle frygter Emiren, som til gengæld kun er bange for Mester Mendi.

Hovedpersonen Zip er noget særligt. Han har forstand på gammeldags computere med harddisks. Han kan samle og bruge de gamle maskiner, og så er han god til at bryde koder og skaffe viden, som de kan sælge til Emiren. Han betaler godt, fordi han vil eje al viden fra den gamle verden.

Som alle andre er Zip med i en bande. Det er nødvendigt for at klare sig i byens kaos. Et bandeopgør og dernæst et møde med samfundets sikkerhedsgarde udsletter alle i banden undtagen Zip, der bliver reddet af en pige.

Lix 10,3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696873
Forlag: Alinea 1. udg.
04. jul. 2008
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms