IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
138 , 00 kr.
172 , 50 kr.
Den 4. mutant

Den 4. mutant

Der er mange mutanter i området. De ser ud som alle andre, så det er umuligt at afsløre dem. Ingen ved, hvordan de opstår, eller hvor det foregår.

Professor Engel har indrettet et laboratorium i en kælder. Her overfører han gener til børn, så de bliver mutanter, som han kan styre. På niveau 1 kan mutanterne kommunikere med hinanden uden at blive afsløret. På niveau 2 kan de arbejde sammen uden at tale sammen. På dette niveau, kan de sætte hele befolkningsgrupper op mod hinanden. På niveau 3 skal mutanterne slå ihjel på professorens befaling. Niveau 3 skal stå sin prøve på skolens lejrtur.

Nikita og Mark skal med på lejrturen. De har mistanke om, at nogle af deres kammerater er blevet mutanter. Dem har de tænkt sig at afsløre, men de skal være forsigtige, for det kan være farligt. Det bliver da også et både farligt og uhyggeligt natløb, de står over for.

En spændende serie i bedste science fiction stil med en lidt skør og magtbegærlig professor på den forkerte side af loven og et søskendepar og deres kammerater, der afslører de forskellige plots.

Lix 17,7

1. udgave 2017
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”En gennemarbejdet og spændende første bog i serien "Mutanterne", som bestemt lover godt for de efterfølgende titler. Bogen har et lækkert layout, og forsiden anslå spændingsniveauet i bogen med sin uhyggelige tegning.”

”Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne.”

Stine Bille, Lektørudtalelse april 2017

 


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?

Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen herForfatter(e): Jørn Jensen, ill. Lars Bjørstrup
ISBN: 978 87 7187 024 4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870244
Forlag: Alinea 1. udg.
28. feb. 2017
92 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
172 , 50 kr.
138 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms