IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
140 , 00 kr.
175 , 00 kr.
Dem fra syvende B, bind 1. Til at stole på

Dem fra syvende B, bind 1. Til at stole på

I denne bog er Anna og Sebastian kærester hele vejen igennem, næsten uden skærmydsler, og Morten og Gunse bliver det efter visse forhindringer. Morten laver noget rigtigt skidt, som han fortryder. Han tager mod til sig, og siger det, som det er, i stedet for at lyve, og så var der for en gangs skyld ikke faldet brænde ned. Mor vil have en dreng, der tør komme og fortælle, når han har lavet noget skidt. Hun vil have en dreng, hun  kan stole på. Sagen bliver løst på en måde, der gør bogen værd at læse.

Dem fra sjette er blevet ældre. De går nu i 7. B, men det bliver det ikke mindre spændende af. Det er ikke skolen, der fylder, men kammerater og familie. Hovedpersonerne har en alder, hvor forældrene stadig er på banen. I teenageårene bliver alting forandret. De unge forandrer sig – og helt ærligt! Det kan være et hårdt arbejde at lære sig selv at kende på en helt ny måde.Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Trine Juul Hansen, ill. Louise Fechtenburg
ISBN: 978 87 7369 801 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698013
Forlag: Alinea 1. udg.
25. jan. 2011
87 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
175 , 00 kr.
140 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms