IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Dem fra sjette B, bind 5. Amoriner i luften

Dem fra sjette B, bind 5. Amoriner i luften

Der skal være skolefest og 6. B glæder sig. De har fået lov til at overnatte på skolen bagefter. Gunse og Morten glæder sig særlig meget, de har nemlig kigget efter hinanden i lang tid. Desværre har Gunses mor købt en kjole, selvom Gunse kun går i bukser. Morten er ved at gå i baglås over, hvad han skal sige. Klassens eneste kærstepar, Anna og Sebastian, glæder sig også, men et lille uheld til festen er lige ved at ødelægge det hele.

Handlingen foregår i 6. B. Den giver et detaljeret og autentisk indblik i en flok teenageres skole- og fritidsliv, som målgruppen 4.-6. klasse uden tvivl vil nikke genkendende til. Realistiske dagligdags situationer om et tæt, troværdigt venskab, forelskelser, konflikter, misforståelser og ikke mindst at se anderledes ud.

Med andre ord – en helt almindelig flok drenge og piger i en helt almindelig sjette klasse. Helt almindelig, ja – men der kan hurtigt ske ting og sager i klassen, så alting bliver vendt på hovedet. I virkeligheden er det ikke altid så nemt at være tolv år og skulle opføre sig sådan, som alle andre helst vil have det.

Lix 20

Ønsker du at købe bogen som e-bog som iPad/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Trine Jull Hansen, ill. Louise Fechtenburg
ISBN: 978 87 7369 773 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773697733
Forlag: Alinea 1. udg.
04. mar. 2010
75 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
168 , 75 kr.
135 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms