IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Dem fra sjette B, bind 2. Den der altid får skylden

Dem fra sjette B, bind 2. Den der altid får skylden

Gunse er lige ved at få maden i den gale hals. Mener Marie virkelig det, hun sidder og siger? Synes hun vitterligt, at det er i orden at give nogen hele skylden for noget, de ikke er alene om? Marie griner af Gunses ansigtsudtryk. Marie synes det er det nemmeste, når andre får skylden. Morten plejer jo altid at få skylden, så hvorfor ikke også denne gang? Morten og Rikke har haft vandkamp i klassen, men kun Morten får skylden både i skolen og hjemme. Gunse synes, det er uretfærdigt. Hun sladrer, og det skaber mange problemer.

Handlingen foregår i 6. B og giver et detaljeret og autentisk indblik i en flok teenageres skole- og fritidsliv, som målgruppen 4.-6. klasse uden tvivl vil nikke genkendende til. Realistiske dagligdags situationer om et tæt, troværdigt venskab, forelskelser, konflikter, misforståelser og ikke mindst at se anderledes ud.

Med andre ord – en helt almindelig flok drenge og piger i en helt almindelig sjette klasse. Helt almindelig, ja – men der kan hurtigt ske ting og sager i klassen, så alting bliver vendt på hovedet. I virkeligheden er det ikke altid så nemt at være tolv år og skulle opføre sig sådan, som alle andre helst vil have det.

Lix 20

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Trine Juul Hansen, ill. Louise Fechtenburg
ISBN:  978 87 7369 711 5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773697115
Forlag: Alinea 1. udg.
18. jun. 2008
92 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
168 , 75 kr.
135 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms