IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
De magiske lys, bind 1. Jagten på guldkruset

De magiske lys, bind 1. Jagten på guldkruset

Et kort citat på et skilt slår handlingen an. En dreng fra Flinteby vil finde et guldkrus, når han samtidigt ser to lys. Handlingen begynder og slutter i en realistisk verden - i byen Flinteby. Jeppe og Julie mødes efter træning ude ved klinten og den gamle kirke. Her kommer de i snak med en underlig mand, Lund, der går rundt med en metaldetektor, og udgiver sig for at være arkæolog. Manden siger, at han leder efter et gammelt og meget værdifuldt krus af guld, som det gamle skrift fortæller om. Et stort lyn flænger himlen samtidigt med, at Jeppe slår en gnist med en flintesten.

Pludselig befinder Jeppe sig i Flinteby i 1750. Han indser, at han er udset til at finde kruset. Han møder pigen Lea, der også leder efter kruset, og bliver fanget af et par forbrydere, som også er ude efter det. Lige da han er ved at blive skudt, bliver han sendt tilbage til Julie og Lund. Jeppe tør næsten ikke tro på, at det er sandt, at han har været tilbage i 1750, men en lille Thorshammer, som han fik af Lea, hænger stadig om hans ankel.

En fængslende fortælling til børn fra 9 år.

Handlingen begynder og slutter i en realistisk verden. Det hele starter med en gammel inskription, et metalfund, et lyn og en gnist. Jeppe bliver skudt tilbage til fortiden til en fantastisk verden, en intens jagt med blodige kampe i jagten på et guldkrus. Han er oppe mod farlige fjender, men har samtidig mange gode hjælpere og en mobiltelefon, som kan kommunikere gennem de to tidslommer.

Lix 18

Forfatter(e): Jørn Jensen, ill. Hans Høygaard
ISBN: 978 87 7369 656 9

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696569
Forlag: Alinea 1. udg.
27. aug. 2007
48 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms