Dansk som andetsprog (71)
Filtre
Vælg kategori

Vælg niveau

Alle
Se alle titler
Tilpas udvalg
Serie
Dansk begynderundervisning for voksne Dansk over alle grænser er et begyndermateriale for langsomme indlærere, for elever med kort...

Dansk begynderundervisning for voksne

Dansk over alle grænser er et begyndermateriale for langsomme indlærere, for elever med kort skolebaggrund og voksne analfabeter, der har knækket læsekoden.

Hvert hæfte er opdelt i 10 lektioner med lette hverdagsdialoger. Hver lektion indledes med en lytteøvelse, som er indtalt på cd.

Forfattere: Lone Anker, Lone Bjælke

Serie
Danskundervisning for voksne indvandrere Målet med Dogme dansk er en styrkelse af talesprogsstrukturer og enkel grammatisk forståe...

Danskundervisning for voksne indvandrere

Målet med Dogme dansk er en styrkelse af talesprogsstrukturer og enkel grammatisk forståelse. Materialet er beregnet til voksne indvandrere med ingen eller få års skolebaggrund i hjemlandet.

Til hver af de 15 lektioner på cd’en er der en række fælles opgaver og opgaver, som knytter sig til den specifikke lektion. I disse opgaver bliver der taget et særligt tema op, enten grammatisk eller indholdsmæssigt, som giver kursisterne mulighed for at udtrykke sig om emner i dagligdagen. Hver lektion indledes med video-klippets dialogtekst.

Forfattere: Lone Anker, Lone Bjælke

Serie
Fart på dansk er en serie af tværfaglige materialer til flersprogede elever, der netop er kommet til Danmark. Materialerne er målrettet elever der...

Fart på dansk er en serie af tværfaglige materialer til flersprogede elever, der netop er kommet til Danmark.

Materialerne er målrettet elever der hhv. undervises i et modtagetilbud eller deltager i den almindelige undervisning med få timers sprogstøtte om ugen.

Fart på dansk bidrager til at give den enkelte elev et sprog til at kunne deltage i aktivt i undervisningen, så han eller hun integreres både fagligt og socialt. Da de udenlandske elever har forskellige læringsforudsætninger, når de kommer ind i den danske skole, er differentiering et bærende element i materialerne.

I serien findes desuden flere lærerhenvendte titler.

 

GRATIS DOWNLOADS – kom i gang allerede i dag
Download gratis sider fra Fart på dansk, To ord fra timen til nyankomne elever i den almindelige undervisning:

0.-10. klasse
Serie
Læse- og skrivemateriale til analfabeter Springbrættet støtter sig til et mundtligt sprog. Temaer og ordforråd er valgt ud fra...

Læse- og skrivemateriale til analfabeter

Springbrættet støtter sig til et mundtligt sprog.

Temaer og ordforråd er valgt ud fra en idé om, at der kan opbygges et mundtligt sprog sideløbende med læse- og skrivetræningen. Hæfterne arbejder også med tal, ugedage, måneder, årstider, vejret, geografi.

Forfattere: Lone Anker, Lone Bjælke

Sider