IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Bob in the woods

Bob in the woods

Dette er en flergangsbog til læsning i engelskundervisningen på mellemtrinnet.

Om serien
Bob er en frilæsningsserie om drengen Bob, der ofte bringer sig selv i uheldige situationer.

Bøgerne kan bruges som et supplement til engelskundervisningen af elever på mellemtrinnet – både til individuel læsning og som fælleslæsebog. Illustrationerne understøtter forståelsen af teksten.

Indhold
Det er søndag. Bob og far cykler ud i skoven. De har kurve med, for de vil plukke bær til mor. Hun vil bage tærte og lave saft.

Bob og far finder nogle gode buske fulde af bær. Bob smager og plukker på skift. Bærrene er søde og smager dejligt. Han får øje på nogle svampe på jorden. De er helt hvide. De smager også godt.

Hjemme får han skæld ud. Han må ikke spise vilde svampe, der kan være gift i. Måske har han lidt ondt i maven. Måske har han også kvalme. Bob bliver bange. Har han spist gift? Skal han dø nu? Bob sveder og ryster.

Downloads
Se opslag

Herunder kan du hente bogen som lydbog. Spilletiden er 6 minutter, og den er indtalt af Anina H. Kristiansen-Stuart:

Lydbog

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Det er en fin bog til engelsk i 3.- 4. klasse. Bogen kan læses individuelt, men kan også sagtens bruges som fælleslæsebog i en klasse. Billederne støtter teksten fint og hjælper med forståelsen af teksten. Sproget er bygget op af korte sætninger og med enkelte gentagelser.
  SprogLæreren
  På lager
  ISBN:
  9788771770155
  Forlag: SP Forlag 1. udg.
  18. jan. 2016
  19 sider
  Fag: Engelsk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  85 , 00 kr.
  68 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Det er en fin bog til engelsk i 3.- 4. klasse. Bogen kan læses individuelt, men kan også sagtens bruges som fælleslæsebog i en klasse. Billederne støtter teksten fint og hjælper med forståelsen af teksten. Sproget er bygget op af korte sætninger og med enkelte gentagelser. Selve bogen er i hardcover og meget lækker at læse i.”
   SprogLæreren
   Feltgruppe