IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Bo får hyben

Bo får hyben

Nede ved havet ser Bo en busk fuld af hyben. Bo elsker hyben, så han vil plukke en hel masse med hjem, så mor kan lave suppe og måske også marmelade. Han må langt ind i busken for at få fat på bærrene. Han bliver revet på arme og ben, men Bo er sej. Han vil ikke give op.

Bo smager på et hyben. Det er fuld af pulver. Han har hørt, at det er kløpulver. Sikke noget pjat! Bo griner og hælder pulver ned ad ryggen. Men hov! Pludselig begynder det at klø. Det bliver værre og værre. Hvad skal Bo dog gøre?

Selv om der er kommet farver på Bo, er han nøjagtig, som han plejer. Han er ikke blevet spor klogere, og han er stadig nysgerrig og frygtløs.

1. udgave 2013

Se opslag fra en Bo-bog

Opgaver

Pdf-fil til oplæsning
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.


Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Bo historierne er hverdagsfortællinger med et twist af drama.” ”Bøgerne om Bo hører til i den gode halvdel af hverdagsbetonede letlæsningsbøger med drenge i hovedrollen. I et lettilgængeligt sprog skabes både stemning og spænding, og desuden er både illustrationerne og bøgernes samlede udstyr af høj kvalitet. Genkendeligt, spændende og tilpas udfordrene.”

Jesper Holtoug, Lektørudtalelse (13/47) 5 072 939 7 (BS)


Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

”Der er nok ikke mange begynderlæsere, der ikke kender Bo og elsker ham. De bliver ikke snydt med den nye udgave.” ”Dejligt at der nu er gang i Bo igen. Der har været en pause i udgivelser af nye Bo-bøger, så flere af mine elever har allerede taget dem i brug og de følger nøje med i listen bag i bøgerne over alle titlerne på Bo-bøgerne og konkurrerer lidt med hinanden om, hvem der har læst flest.”

Jytte Brejnholdt, Tale-Høre-Nyt december 2013


Skolestart skrev:

”Kender du Bo? Han er nysgerrig og frygtløs. Nu er der kommer farver på alle hans eventyr. De fleste begynderlæsere vil sikkert synes det er sjovt og spændende at følge Bo på alle hans eventyr. Der er fin handling i bøgerne, der kan opmuntre til selvstændig læsning i slutningen af børnehaveklassen og begyndelsen af 1. klasse. Bøgerne har fine illustrationer, der understreger spændingen i fortællingen.”

Annie Thousig, Skolestart, Møller, november 2013
 


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?

Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her

Forfatter(e): Kirsten Ahlburg, ill. Jon Ranheimsæter
ISBN: 978 87 7607 780 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776077808
Forlag: Alinea 1. udg.
01. jan. 2013
19 sider
Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms