IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
88 , 00 kr.
110 , 00 kr.
Begrebsforståelse

Begrebsforståelse

- en vejledning
Begrebsforståelse – grundlag for begynderindlæring er en kortlægning af begrebsdelen af børns forudsætninger for læring. Skemaet er udformet som en cirkel, hvor børnenes svar bliver markeret. Skemaet giver et overblik over barnets stærke og svage sider inden for begrebsindlæring med henblik på at iværksætte en sprogpædagogisk indsats for de børn, som ikke har de grundbegreber på plads, som er en væsentlig forudsætning for læring i indskolingen.
 
Vejledningen er en hurtig indføring i Begrebsforståelsesskemaet. Den præsenterer, hvordan man kan bruge materialet og tolke resultaterne. Vejledningen henvender sig til logopæder, lærere, børnehaveklasseledere og sprogpædagoger.
 

Begrebsforståelse – grundlag for begynderindlæring er et materiale, som er målrettet de ældste grupper i børnehaven og børnehaveklassen, første og anden klasse.

 

Skolestart skrev blandt andet:
 
”Jeg er meget begejstret for dette kortlægningsmateriale og mener, at det vil være oplagt og meget velegnet at gennemføre med de elever, der har lav score ved sprogvurderingerne i skolestarten.”
 
Lene Krogh Larsen, Skolestart april 2017
 
Læsepædagogen skrev blandt andet:
 
”Alt i alt et godt materiale, der vil kunne afdække barnets begrebsforståelse og give underviseren et godt afsæt til det videre arbejde med sprog og begreber.”
 
Lotte Bolø, Læsepædagogen nr 5-2017

Forfatter (e): Helle Iben Bylander, Trine Kjær Krogh

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771771572
Forlag: SP Forlag 1. udg.
15. sep. 2017
32 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
110 , 00 kr.
88 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms