IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
225 , 00 kr.
281 , 25 kr.
BCB-Sproglydsscreening 3 til 5 år

BCB-Sproglydsscreening 3 til 5 år

BCB Sproglydscreening er et screeningsmateriale til en hurtig iagttagelse af, hvorledes børn mellem 3 og 5 år har tilegnet sig danske sproglyd.
Materialet er primært udarbejdet for at man kan danne sig et indtryk af, om et barns sproglydsbrug svarer til dets alder.--AND--lt;br />
Der er i screeningen opstillet 4 grupper:
Gruppe 1 3.0 år til 3.6 år
Gruppe 2 3.6 år til 4.0 år
Gruppe 3 4.0 år til 4.6 år
Gruppe 4 4.6 år til 5.0 år

Hver gruppe dækker et halvår af sproglydsudviklingen, j.v.f. SITO testens resultater.
Screeningsmaterialet gør det muligt, at iagttage et barns sproglydsudvikling op til det alderstrin barnet har nået. Screeningens primære formål er at danne basis for en evt. videre undersøgelse af barnets sproglydsformåen.
Udover screeningen af sproglyd, giver BCB Sproglydscreening et snævert indblik i barnets ordforståelse ud fra det foreliggende billedmateriale.
BCB Sproglydsscreening kan anvendes af daginstitutionspersonale efter en kort instruktion af institutionens talepædagog.

BCB Sproglydsscreening er udarbejdet til en hurtig vurdering af hvordan børn mellem 3 år og 5 år udtaler sproglyde, som de forventes at kunne på dette alderstrin. Sproglyde som først indlæres i 5-8 års alderen indgår derfor ikke i screeningen.

Til hver af de fire grupper findes et selvstændigt screeningsmateriale. Dette bevirker, at man kan være meget specifik i sin screening. Hvis et barn er mellem 3.6 år og 4.0 år, anvendes kun gruppe 1 og gruppe 2 materialet. Barnet præsenteres altså ikke for sproglyde, som det endnu ikke skal kunne.

Materialet kan med fordel anvendes til at underbygge en indstilling af et barn til egentlig talepædagogisk undersøgelse.

1. udgave 1999

Forfatter(e):
Bo Ege, Carl Anker Christiansen, Bent Aage Larsen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723533784
Forlag: SP Forlag 1. udg.
01. jan. 1999
Fag: Iagttagelsesmaterialer Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
281 , 25 kr.
225 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms