IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
108 , 00 kr.
135 , 00 kr.
Barcelona må vente

Barcelona må vente

Der er to grunde til, at Martin og Hassan kommer ude på det store fritidscenter. Dels på grund af de mange lækre motorcykler på motocrosscentret, og dels fordi Lea og Yasmin altid hænger ud ovre på rideskolen.

En dag finder pigerne en sovepose og andre ting i stalden. De overtaler drengene til at overnatte på høloftet for at opklare mysteriet. Det er dog hverken en tyv eller en dyremishandler, der er på spil, men en ung og bange pige. Aida er på flugt fra politiet. Hun er udvist af Danmark, men drømmer om at fortsætte sit liv her i Danmark. Hun fortæller de fire venner om det, hun husker fra Irak, minder der ikke vil forsvinde. De bevæbnede mænd, der altid kom om natten. Deres høje råb, når de sparkede dørene ind. Naboer der forsvandt og aldrig kom tilbage.

Martin er på kontrakt i sin fodboldklub. Han drømmer om at spille som professionel i Barcelona og tjene kassen. Hans træning er hård, men lige nu er det vigtigste at hjælpe Aida – Barcelona må vente.

Krimilet er en serie lette romaner med alle genrens ingredienser.

1. udgave 2010.

Se opslag fra en Krimi-let-bog

 

 

 

 
 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Som de øvrige bøger i serien Krimi-let har denne bog en kompositorisk enkel opbygning. Historien hænger godt sammen og er ganske spændende, selvom den er forudsigelig og kan virke lidt trivi-agtig. Sproget er letflydende og rimelig let at læse.” ”Alt i alt en spændende og aktuel historie fortalt i et letflydende og let læst sprog. Der er god brug for let-læste overskuelige krimier af denne type om nutidige emner – i dette tilfælde tilsat lidt motorcykler/heste, fodbold, kærlighed og lidt action. God, appellerende fodbold-forside.”

Torben Wilhelmsen, Lektørudtalelse (10/10) 2 811 867 8


Politiken skrev blandt andet:

"Kærligheden vinder over fodboldtræningen. Sådan skal det også være. For da Martin på 16 ræcer af sted på fritidscentrets motorcykel med en eftersøgt flygtningepige på bagsædet og blå blink i baghjulet, er det måske også dermed et farvel til Barcelonas førstehold. Barcelona må vente er letlæst og letbenet kostrueret. Der er også heste med. Trods det er bogen dog en smuk påmindelse om almindelig hjælpsomhed uden bagtanker."

Politiken/For børn/ 3 ud af 6 mulige stjerner 5. juni 2010

 


Forfatter(e): Jakob Scheuer
ISBN: 978 87 7607 544 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075446
Forlag: Alfabeta 1. udg.
02. feb. 2010
168 sider
Fag: FVU dansk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
135 , 00 kr.
108 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms