IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
138 , 00 kr.
172 , 50 kr.
Ballade i ghettoen, Den sorte taske

Ballade i ghettoen, Den sorte taske

Ballade i ghettoen er en serie humoristiske krimier med tre venner som hovedpersoner. De er hverken superhelte eller skurke, men ganske almindelige unge mænd, der finder en taske, og så sker der ting og sager

Ole, Hassan og Mikkel er startet i det lokale fitnesscenter. De håber på at få store muskler og flade maver, så pigerne lægger mærke til dem. Når de ser på de andre i centeret, kan de godt se, at der er lang vej igen.

En dag, de er på vej hjem fra træning, finder de en taske gemt bag en container. Den er fuld af penge og doping. De mange penge frister, så i stedet for at aflevere tasken til politiet tager de den med hjem.

Før de ved af det er byens kriminelle på jagt efter den værdifulde taske. De tre venner må skaffe sig af med den i en fart, men det er lettere sagt end gjort.
.
Lix 21

1. oplag 2016
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Historien er måske ikke så sandsynlig, men den er spændende og let at læse. Der er gode og enkle beskrivelser af de tre drenge, og af livet som teenager i en betonby. Billederne på omslaget giver et indtryk af de tre hovedpersoner og andre vigtige personer.”

”Bogen kan ikke sige sig fri for stereotyper, men den leverer en spændende historie til drenge, der har brug for lette bøger. Anbefales til folkebiblioteker og PLC.”

Lars Larsen, lektørudtalelse december 2016

 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?


 Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Jakob Thyregod Scheuer, ill. Andreas Erstling
ISBN: 978 87 7187 006 0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870060
Forlag: Alinea 1. udg.
07. nov. 2016
136 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
172 , 50 kr.
138 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms