IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
118 , 00 kr.
147 , 50 kr.
Alle med skema, 10 stk.

Alle med skema, 10 stk.

Observationsskema til brug i dagtilbuddet

 

Hvordan kan personalet i dagtilbuddene opnå sikkerhed for, at de har øje for de børn, som pædagogerne skal foretage en 3-årssprogvurdering af?

Her er en hjælpende hånd!

ALLE MED er beregnet til udviklingsbeskrivelse af småbørn 1-6 år. Personalet får et let tilgængeligt materiale til at følge med i, om barnet udvikler sig, som det gerne skulle, eller om der er nogle områder, der ikke er udviklet alderssvarende, og som kræver en ekstra indsats.

ALLE MED er tænkt som en lettelse, hjælp og løftestang til dagtilbuddets arbejde som en solid base til arbejdet med dokumentation af dagtilbuddets arbejde med børnenes udvikling. Det er ganske let at relatere og tilpasse profilen til de pædagogiske læreplanstemaer.

Det udfyldte cirkelskema, som viser barnets udviklingsprofil, er et overskueligt redskab for både forældre og personale i dialogen omkring barnet og ved møder med eksterne samarbejdspartnere.

ALLE MED er særligt relevant til tidlig opsporing og indsats i forhold til børn med sproglige vanskeligheder. Materialet er oplagt til for eksempel at belyse behovet for 3 års sprogvurdering.

ALLE MED skemaet dækker seks udviklingsområder:
• Sprog
• Socioemotionel udvikling
• Leg
• Trivsel
• Hverdagsaktiviteter
• Sansning/motorik

 

Forældrebrev

Se cirkelskema
 

Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet: ”ALLE MED er særligt relevant til tidlig opsporing og indsats i forhold til børn med sproglige vanskeligheder. Materialet er oplagt til for eksempel at belyse behovet for 3 års sprogvurdering.” ”Vejledningen og cirkelskemaet er let tilgængeligt og overskueligt.” Kristina Kristensen, Tale-Høre-Nyt nr 1-2012

Dansk Audiologopædi skrev blandt andet: ”Styrken i dette materiale er, at det tilbyder en metode til struktureret, enkel observation og registrering af alle aspekter af barnets udvikling over en periode på 5 år.” ”Jeg håber, at man i dagtilbuddene vil finde tid til at undersøge dette materiale nærmere og vurdere, om det kan optimere institutionens muligheder for at se og handle på alle aspekter af børnenes udvikling.” Birthe Egelund Høier, Dansk Audiologopædi nr 2/2012 Forfatter(e):

Dansk version Inge Benn, Thomsen, Henrik Knudsen

Norsk udgave ved Inger Kristine Løge, Karina Leidland, Mette Mellegaard, Aud Harriet Sleveland Olsen, Torill Waldeland

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723533630
Forlag: SP Forlag 1. udg.
09. nov. 2011
6 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: Før skole Redaktør: Jesper Lyders Andersen
147 , 50 kr.
118 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms