IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Aka får kajak

Aka får kajak

Aka fylder 12 år. Han får sit højeste ønske opfyldt – en kajak! Han vil straks prøve den og ringer efter Malik, som gerne vil med. De vil bare lige sejle ud til isen og tilbage igen. Helt ude ved isens kant er disen meget tæt. Noget gråt nærmer sig. Kan det være en bjørn?

Hardback, 1. udgave 2017.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Læs Lydret serien er et hit. Bøgerne bliver nærmest revet ned fra hylderne. Det er nemlig rigtige bøger og historier med mening – de handler om noget.

Herunder kan du hente gratis opgaver. De er formet som ordkort, med ordene fra teksten, dominobrikker, ordlege, tjeksider, skriv-med og skriv-selv opgaver.

Bøgerne er inddelt i Trin 0, 1, 2 og 3. De er beregnet til læsekurser, læsebånd og den daglige læseundervisning.

Trin 0 er de absolut første sammenhængende læsetekster, en elev magter, når han har lært lydene og skal til at sætte dem sammen til ord og sætninger. Trin 0 består af lydrette ord og 24 af de 120 almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-2 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd. 1-2 linier pr side.

Trin 1 består af lydrette ord, 64 af de almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-3 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd. 1-4 linier pr side.

Trin 2 indeholder lydrette ord på 2-4 bogstaver, 1-2 stavelser, få ord med 2 konsonanter i for- og udlyd og e-lyden ( ə ) i udlyd. 85 af de 120 almindelige ord og 2-3 linier pr side.

Trin 3 har lydrette ord på 1-6 bogstaver, 1-3 stavelser, en- og flerstavelsesord med konsonantklynger i for- og udlyd, betingede udtaler af g, t og d. 120 almindelige ord, 4-5 linier pr side.
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Teksten er let at læse og egner sig til barnets selvstændige læsetræning. Eneste anke, jeg har til teksten, er indledningen på historien, hvor forfatteren vælger at dele en sætning, så den bliver til 2. Sætning 2 begynder med ordet "og", og der er intet grundled. Det forstyrrer læsningen og kunne sagtens være løst ved at beholde alle ord - som én helsætning. Illustrationerne giver et fint indtryk af miljø og natur i Grønland, hvor Aka bor. Historien er spændende at læse, idet læseren lever sig ind i drengenes problemer med at finde vej ud af disen.”

”Bogen anbefales til lydret frilæsningskasse på trods af ovenstående grammatiske mangel.”

Lisbeth Thue Hansen, Lektørudtalelse juli 2017

 


Forfatter (e): Randi Solvang, ill Linda Riber
ISBN: 978 87 7177 108 4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771771084
Forlag: SP Forlag 1. udg.
06. jun. 2017
22 sider
Fag: Den tidlige læsning Niveau: bh. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms